Chalet Hotel Schönegg Zermatt

Adress: Riedweg 35, 3920 Zermatt Karta
Område: Zermatt

Adress: Riedweg 35, 3920 Zermatt
Område: Zermatt

Hotell | Chalet Hotel Schönegg är ett familjeägd hotell och ligger på en kulle ovanför Zermatt. Stadens centrum kan nås via en hiss som går genom en tunnel i berget.
Hotellet erbjuder en 24-timmarsreception, gratis Wi-Fi och panoramautsikt över berget Matterhorn. Massage kan ordnas på begäran.

Allt boende på Chalet Hotel Schönegg har en kabel-TV, en minibar och ett eget badrum med dusch. De flesta rummen har även en balkong. Sviterna har dessutom en stor sitthörna.
I hotellets spa finns en bastu, ett ångbad och 2 bubbelpooler. Det finns även en relaxavdelning där ni kan koppla av efter en dag i backen.

Som gäst på Chalet Hotel Schönegg kan du njuta av en daglig frukostbuffé med lokala produkter, hemlagad marmelad och hembakat bröd. Hotellets restaurang serverar utsökta gastronomiska rätter och erbjuder unik utsikt över bergen från solterrassen. Restaurangen är öppen hela dagen, och varje kväll serveras en fräsch 5-rättersmeny.
Skidområdet Sunegga ligger inom 80 meter från tunnelmynningen, och bergbanan Gornergrat ligger 200 meter från Chalet Hotel Schönegg.

Show more

Snabbfakta

Adress: Riedweg 35, 3920 Zermatt

WiFi Skidförvaring Restaurang Wellness / Relax

Visa på karta

Om detta boende

 • Generella faciliteter
  Bastu Tvättmöjligheter Hiss Reception WiFi 24 tim reception Ski in/ ski out Skidförvaring Wellness / Relax
 • Rumsfaciliteter
  TV
 • Mat & Dryck på plats
  Bar Restaurang
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna Rökfritt

Hjälp med din bokning