Apart- und Kinderhotel Muchetta - Wiesen

Adress: Aussergasse 18 , 7494 Davos Område: Davos-Klosters

Lägenhet Apart- und Kinderhotel Muchetta ligger i den alpina byn Wiesen i Graubünden , 18 km från Davos. Den erbjuder barnomsorg även för spädbarn, lägenheter med balkong och gratis parkering. Alla lägenheter i Apart- und Kinderhotel Muchetta har balkong eller terrass, ett fullt utrustat pentry , en soffa och badrockar.

Fina schweiziska och internationella rätter serveras i restaurangen, som ger panoramautsikt över bergen. En terrass finns tillgänglig under sommaren.

Kvalificerad personal är ute efter barnen under dagen , som erbjuder ett dagligt program av inomhus-och utomhusaktiviteter.
Bastun, ångbadet och barnpool i spaanläggningen är tillgängliga gratis. Badtunnan , solarium och massage område finns mot en extra kostnad .

Den Rinerhorn skidområde kan lätt nås med den kostnadsfria skidbussen och det finns också en skidlift för barn i Wiesen , 400 meter bort . Den Wiesen Post busshållplatsen ligger bara 5 minuters promenad från Apart- und Kinderhotel Muchetta. Du kan plockas upp på Davos Wiesen tågstation på föregående begäran och en gratis transfer till Wiesen Skidskola är tillgänglig.

Om detta boende

 • Generella faciliteter
  Tvättmöjligheter Hiss Reception Värdeförvaring WiFi Skidförvaring
 • Mat & Dryck på plats
  Bar Restaurang
 • Parkering
  Parkering/Garage
 • Speciella behov
  Rökfritt
 • Incheckning (tidigast)
  1500
 • Utcheckning (senast)
  1030
Gästbetyg
Stäng

Hjälp med din bokning