Hotel Grischa - Davos

Adress: Talstrasse 3, 7270 Davos Karta
Område: Davos-Klosters

Adress: Talstrasse 3 , 7270 Davos
Område: Davos-Klosters

Hotell | Det 4-stjärniga, förstklassiga Hotel Grischa ligger bara 100 meter från linbanan Jakobshorn och 200 meter från centrala Davos. Detta hotell erbjuder 5 restauranger. Tågstationen Davos-Platz ligger tvärs över gatan, och du kan promenera till kongresscentret på 10 minuter.

De rymliga och individuellt inredda rummen på Grischa är inredda i en elegant, alpin stil. Rummen har minibar, sittgrupp, HD-TV med satellitkanaler med gratis internet och ett badrum med hårtork.

Som gäst på Grischa - DAS Hotel Davos kan du njuta av kinesisa rätter på Golden Dragon, grillade rätter på Monta Grill och exklusiv gourmetmat på Leonto, som tilldelats 14 poäng av Gault Millau-guiden. Regionala delikatesser tillagade med lokala råvaror serveras på restaurangen Pulsa, och på Pulsa Fonduestube kan du njuta av traditionell fondue och raclette.

På sommaren erbjuds du kortet Davos Inclusive Card, som du kan använda för att åka gratis med linbanorna i Davos och Klosters. Under sommaren ordnar hotellet dessutom dagliga aktiviteter.
På vintern är ingår kortet Davos-Klosters Guest Card. Kortet ger gratis resor med lokala bussar och tåg samt andra rabatter.

Show more

Snabbfakta

Adress: Talstrasse 3, 7270 Davos

WiFi Skidförvaring Restaurang Parkering/Garage

Visa på karta

Om detta boende

 • Generella faciliteter
  Hiss Reception Värdeförvaring WiFi 24 tim reception Lekplats Skidförvaring
 • Mat & Dryck på plats
  Bar Restaurang
 • Parkering
  Parkering/Garage
 • Speciella behov
  Husdjur tillåtna Rökfritt

Hjälp med din bokning